Is wandelcoaching iets voor jou?

Wandelen met een wandelcoach is jouw groene medicijn. Buiten in het groen ontspan je en laad je je accu weer op. Houd je van de natuur? Dan ga we naar buiten, naar de prachtige bossen en buitenplaatsen in ’s-Graveland. Daar zijn alle seizoenen fotogeniek. Deze natuur, altijd dichtbij, is jouw groene bron volop energie.

Inschrijven Nieuwsbrief

Wandelcoaching voor wie?

 • Ben jij iemand die eigenlijk niet begrijpt waarom ze nog luistert naar haar eigen piekerfabriek, schoon genoeg heeft van al dat getob over onzekerheden, angsten.
 • Ben je het spuugzat om zo moe wakker te worden en met lood in je schoenen aan het werk te gaan?
 • Ben jij iemand die vroeger wel energie had, veel plezier had en schijnbaar moeiteloos haar dagen vulde met toffe ervaringen?
 • Ben jij iemand die weet dat er meer is in het leven dan dit leven, die graag op onderzoek uit gaat naar haar waarden en die zich niet laat weerhouden door spannende gevoelens om te doen wat jij het allerbelangrijkse vindt?

Maak dan vandaag nog een afspraak. Dan gaan wij samen op onderzoek, jij traint onderweg duurzame vaardigheden. Ik geef je geen vis, ik leer je vissen.

Waar nodig word je knetter flexibel, herken jij je vroegere speelsheid en geef jij veel meer aandacht aan je wensen en dromen.

We nemen weer afscheid als jij op weg gaat op je eigen fascinerende, rijke, kostbare pad, weer zelf aan het stuur, fluitend en navigerend op je eigen kompas!

Wandelcoach zijn betekent voor mij: fluitend naar mijn werk: mijn ‘kantoor’ in de natuur en fluitend weer naar huis.

Voordelen van wandelcoaching bij Patricia

De voordelen van wandelen in de natuur tijdens een wandelcoach traject zijn onder andere:

 1. De buitenplaatsen waar wij samen wandelen waren al favoriet bij welgestelde Amsterdammers uit de zeventiende eeuw. Patricia’s clienten ervaren de wandelcoaching als mini vakanties. Wat let je om er een gewoonte van te maken om hier ook met je partner of je vriendinnen te wandelen?
 2. In de natuur kom je tot rust, laad je je accu weer op en voel je je na afloop van het buiten zijn voldaan.
 3. Je zintuigen genieten volop. Je ogen van het prachtige groen, je oren van de vogel geluiden en het ruisen van de wind door de bladeren. Je voelt de zon op je gezicht en de wind door je haar. Bij de cafeetjes langs de routes ruiken we appeltaart, proeven we naar keuze van biologische appelsap, warme chocolademelk of hete koffie.
 4. “Wandelen is het beste medicijn”. Als Instagram in 370 voor Christus al had bestaan, was Hippocrates met stip op 1 influencer geweest met ontelbaar veel volgers. Uit eigen ervaring kan ik je vertellen: Wandelen is mijn groene medicijn. Voor jou -vanaf nu -ook?
 5. Door te wandelen verbeter jij je conditie, voel je je fysiek fitter en vitaler: ook je emoties krijgen een boost. Je lijkt wel milder te worden, makkelijker te relativeren.
 6. Tijdens de wandelcoaching sta je soms stil, ervaar je hoe het is om in het hier en nu te zijn, lijkt de omgeving te vertragen en ga je in je eigen ritme verder.
 7. Als klap op de vuurpijl: je start met een hoofd vol gepieker en eindigt met een tot rust gekomen hoofd. Als bonus: je gaat op weg met interessante inzichten en rijke ervaringen. Je staat veel steviger in je schoenen. Je weet waar jij warm voor loopt!

We trainen 6 vaardigheden

 • Mindfulness: Beter leren voelen. Contact maken in het hier en nu
 • Acceptatie: Accepteren dat 80% van je gedachten negatief zijn. Accepteren dat je vervelende gevoelens, gedachten en omstandigheden ervaart in je leven.
 • Defusie: je gedachten minder serieus nemen, zodat deze je minder snel zullen raken en je minder zult piekeren
 • Zelf als context: Een andere, meer flexibele relatie met jezelf creëren.
 • Waarden: Ontdekken wat en wie jij het allerbelangrijkste vindt in het leven
 • Toegewijde actie: Datgene gaan doen op basis van je waarden.

ACT zorgt voor een vrolijke, speelse levenshouding, waarbij je alle angst en pijn die inherent is aan het leven op de koop toe neemt. De coaching is duurzaam. De aangeleerde vaardigheden gaan levenslang mee! Tegenslagen jaren na het coachtraject zul je eenvoudigweg het hoofd kunnen bieden. Wensen en dromen geef jij – want vanaf nu ben je lief voor jezelf – aandacht en energie.

Wandel en ACT Coach Kortenhoef Patricia Roobol

ACT Kortenhoef

Gun jij jezelf de ruimte om je psychologische flexibiliteit te vergroten? Kom naar de praktijk, dan gaan we ontdekken wie en wat werkelijk belangrijk is in jouw leven.  Je gaat keuzes maken op basis van je waarden.

Je onderneemt activiteiten waaruit blijkt dat je aardig bent voor jezelf. Best raar toch dat je veel liever bent voor je beste vriendin dan voor jezelf?

Aan het stuur in je eigen bus, ga je met een grote glimlach op pad. Je hoort je gedachten door elkaar roepen dat je voorzichtiger moet doen en dat je meer risico mag nemen, terwijl jij jezelf en je wensen serieus neemt. Jij bepaalt de route. Jouw innerlijke kompas geeft rust en richting.

Wandelcoach Amsterdam gezocht? Bel Patricia Roobol

ACT in de natuur

Houd je van de natuur? Dan ga we naar buiten, naar de prachtige bossen en buitenplaatsen in ’s-Graveland. Daar zijn alle seizoenen fotogeniek. Deze natuur, altijd dichtbij, is jouw groene bron volop energie.

Wandelcoaching - Wandelcoach - Lopend naar een betere toekomst

ACT Creatief

Voor wie graag met haar handen bezig is, gaan we tekenen, collages maken en schrijven.

In de praktijk in Kortenhoef ga je klooien met kleur, vorm en beeld.

Psychologische flexibiliteit is geen onbereikbare eigenschap.

Deze ACT training is een vaardigheidstraining, die binnen ieder’s bereik ligt. Gewoon onderzoeken, experimenten en doen. Just do it! We doen het samen! Plezier gegarandeerd.