Privacy Beleid – ACT & Wandelcoach

Wandel-en ACT coach Patricia Roobol in Kortenhoef gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens van betrokkenen. Lees hier ons privacy beleid.

Privacy

Vanaf 25 mei 2018 treedt de nieuwe Europese privacy wetgeving in werking: de AVG-wetgeving, de algemene verordening gegevensbescherming. Deze privacywetgeving vereist dat bedrijven zorgvuldig moeten omgaan met persoonsgegevens en dat ze duidelijk moeten zijn over hun verwerking van persoonsgegevens, hoe ze die bewaren en beschermen. Dit moet worden weergegeven in een privacyverklaring.

Wandel-en ACT coach Patricia Roobol in Kortenhoef gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens van betrokkenen.

Onderstaande privacyverklaring geldt als je mijn website XXXX bezoekt en/of gebruikt maakt van mijn diensten. Zo geef ik duidelijkheid hoe ik omga met jouw gegevens. Lees deze privacyverklaring goed door. Heb je vragen, mail me gerust: patricia.roobol@ziggo.nl

Welke persoonsgegevens verzamelt Wandel-en ACT coach Patricia Roobol?

  • Je e-mail adres of telefoonnummer, om informatie te verstrekken en contact met je te onderhouden.
  • je voor-en achternaam, je adresgegevens.

Als je gebruik maakt van mijn diensten, houd ik een dossier bij. Zo houd ik beknopt bij wat we bespreken. Al jouw gegevens zijn alleen toegankelijk voor mij.

Je hebt recht op inzage in en rectificatie van je persoonsgegevens.

Aan het recht om (gedeeltelijke) verwijdering van jouw gegevens te vragen, kan alleen tegemoet worden gekomen als de gegevens niet op grond van een wettelijke regeling bewaard dienen te blijven.

Bij een verzoek om inzage of aanpassing, stuur je dit verzoek naar patricia.roobol@ziggo.nl. Ik reageer dan binnen een maand, uiterlijk binnen drie maanden. Het is mijn plicht te onderzoeken of het verzoek echt wel van jou komt door naar een kopie van je identiteitsbewijs te vragen.

Het bewaren van jouw persoonsgegevens is zolang nodig voor de gebruikte diensten danwel om te voldoen aan wettelijke bewaarverplichtingen.

Derden

Alle persoonsgegevens zijn uitsluitend toegankelijk voor mij. Ik verkoop je gegevens niet aan derden.

Wanneer je cliënt ben bij Wandel-en ACT coach Patricia Roobol Kortenhoef, dan heeft mijn boekhouder inzicht in jouw persoonsgegevens , uitsluitend die gegevens die nodig zijn voor mijn financiële administratie.

Indien er een vermoeden van misbruik (fraude) van mijn website is, kan het zijn dat ik persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten zal moeten overhandigen. In het kader van een strafrechtelijk onderzoek ben ik eveneens gehouden aan het delen van persoonsgegevens.

Cookies

Mijn website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein (tekst) bestand dat een website op de harde schijf van je computer zet, op het moment dat je mijn site bezoekt.

De volgende cookies plaatst mijn website:

  1. Cookie voor Google Analytics. Als je niet wil dat Google Analytics een cookie plaatst, dan kun je dit via de browser uitschakelen.
  2. Sociale media deel knoppen. Op mijn website zijn knoppen opgenomen om mijn blogposts of sites te kunnen delen op social media als Facebook, LinkedIn, Google +, Instagram (Stories). Om deze knoppen te laten werken, worden cookies geplaatst. Lees de privacyverklaringen van Facebook, LinkedIn, Google + en Instagram welke persoonsgegevens deze bedrijven via de cookies verwerken en hoe ze met jou privacy omgaan.

Maatregelen om jouw persoonsgegevens te beveiligen

  1. Beveiligings software op de website
  2. De website wordt dagelijks onderhouden en updates worden dagelijks gedaan indien nodig

Wijzigen privacyverklaring

Deze privacyverklaring kan ik wijzigen. Deze verklaring dateert van 4 september 2021.

Gegevens van mijn bedrijf:

Wandel- en ACT coach Patricia Roobol Kortenhoef
Mr. Patricia Roobol
Wandelcoaching & ACT-coaching
Vreedenburghgaarde 32
1241AS Kortenhoef

KvK nr:
BTW nr:

Website

e-mail: patricia.roobol@ziggo.nl